Selamat Datang di Blog Patria Jaya dsk. - Santa Theresia
Wilayah 4, Paroki Lubang Buaya - Gereja Kalvari, Jakarta Timur

19 March 2015

Monggo-monggo Sami Nderek Gusti




Monggo Sami Ndherek Gusti

Monggo-monggo sami ndherek Gusti,
Monggo sami ndherek Gusti,
Gusti Yesus juru wilujeng,
Monggo-monggo sami ndherek Gusti.
Kulo nggih ndherek Gusti, 3x

Dhateng pundi lampahipun, Kulo ndherek Gusti.